abril 2017

Campionat de Catalunya de Futbol Sala

El diumenge 2 abril 2017 es va celebrar al Camp de Futbol de Pardinyes el campionat de Catalunya de Futbol Sala. La Fundació Aspros va participar amb un equip a nivell 2, aconseguint una victòria clara i dues derrotes per la mínima. Els jugadors van anar guanyant nivell i adaptant-se a la competició a mesura que aquesta anava transcorrent, però en general e van fer molt bona competició.

L’empresa social som nosaltres

En un article publicat a social.cat, el pedagog, director de la Sectorial d’Iniciativa Social de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i president de la Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, Joan Segarra, analitza el concepte i model d’empresa social.

Així, comenta que darrerament estem assistint a diferents i importants moviments entorn de l’articulació dels models vinculats a l’empresa social.  Es tracta d’accions impulsades des del mateix sector, però també des de les administracions públiques i partits polítics amb l’objectiu de definir i regular l’entorn de l’Economia Social i promoure aquest tipus d’empresa dins de l’economia catalana.

(més…)