novembre 2017

Activitat de Granja

Aquest divendres un grup de La Nau Entrevies ha anat al centre Casa Nostra a fer l’activitat de granja. Han tret a pasturar les ovelles i han recollit els ous de les gallines. També han netejat les fulles caigudes dels arbres. Ha estat una experiència genial!!! per repetir més vegades, els agrada molt anar a Casa Nostra!!!

“CORREOS REPARTE SONRISAS” a LLEIDA

Ahir a la tarda va tenir lloc a Lleida la festa número divuit  del programa  “CORREOS REPARTE SONRISAS” organitzat per Pallassos Sense Fronteres i Correus  del total de 20 que està previst celebrar en tot  Espanya durant  el  2017. L’activitat va ser ahir les 19:00 hores al Teatre de l’ Escorxador – Espai 2

Els beneficiaris  de la Fundació Aspros podran gaudir  de l’ espectacle Lo Didi ,Lo Biel,Txancleta i Puffy  a càrrec dels artistes Jordi Baiget , Biel Morell, Gadi Romero y Nando Prunera.   Al finalitzar l’acte es repartiran obsequis entre els assistents.

Aquest programa es realitza gracies al patrocini de Correos i enguany es celebra la  dinovena edició. Té com a finalitat contribuir a la millora de la  qualitat de vida de diferents col·lectius en situació d’especial dificultat ,com son la infància hospitalitzada, persones amb discapacitat , nens que viuen amb les seves mares en penitenciaries i menors en centres d’ acollida i d’ immigració entre altres. L’objectiu es proporcionar suport emocional mitjançant els beneficis del riure i del bon humor.

Entrevista a Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany

”La nostra filosofia és humanitzar els processos de producció”

Vinculat al territori, cercant la qualitat i la humanització en els processos d’elaboració, el Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ens parla de la col·laboració que fa amb el Centre Especial de Treball (CET) que a la Fundació Aspros tenim a Sudanell. Recentment, a Servilògic hem ampliat el nostre catàleg de serveis, etiquetant i emmagatzemant un nou producte d’Alemany: els agredolços amb mel de taronger i amb mel de castanyer.

(més…)