Acte inaugural Formació Aspros 2016

Acte inaugural Formació Aspros 2016

El tinent d’alcalde i Regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha participat aquest matí en l’acte d’inauguració del curs 16 d’Aspros a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social, que ha comptat amb la participació de mig centenar de psicòlegs i treballadors socials.

El tinent d’alcalde ha agraït la tasca que desenvolupen els professionals en el terreny de les discapacitats, però ha recordat que és un deure de tota la societat ajudar a vèncer aquestes desigualtats, “perquè tothom tenim dret a gaudir de les mateixes oportunitats”, ha dit. També ha recordat la implicació i treball de suport que des de fa anys realitza l’Ajuntament de Lleida en aquest terreny.

Tot seguit, el president d’Aspros, Jaume Herrera, ha recordat que l’acte d’aquest matí era una mica especial, al coincidir amb la publicació del llibre dedicat als 50 anys de l’entitat. Després de la presentació del nou programa pel curs actual i de fer balanç de l’anterior, Carles Alsinet, que avui s’ha estrenat com a nou degà de la Facultat d’Educació, ha donat la paraula al filòsof Josep Maria Forné, que ha fet la lliçó inaugural al voltant de la pregunta “Per què l’ètica” en la societat.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: