10 pautes per donar suport a una persona amb discapacitat

10 pautes per donar suport a una persona amb discapacitat

Des de les federacions Allem i Dincat han elaborat un decàleg per a comerciants amb 10 pautes per donar suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament com a client. El document es va presentar amb una acció directa el passat 12 d’abril a Lleida, en un acte en el que van participar la Marga Bertan, la Desiré Breznes i el Juanito de la Cruz, tres voluntaris de la Fundació Aspros.

En companyia d’alguns mitjans de comunicació de Lleida, vam fer una visita a tres botigues de l’Eix Comercial, a les quals els hi vam donar consells sobre com adreçar-se a les persones amb discapacitat i evitar així que se les tractin com si fossin nens.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: