La Paeria rep una delegació de la Fundació Aspros

La Paeria rep una delegació de la Fundació Aspros

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va rebre el passat 8 d’abril, a una delegació de la Fundació Aspros, encapçalada pels directors executius, Anna Campos i Enric Herrera, i el director tècnic, Joan Escolà. A la reunió, es van tractar temes sobre l’atenció social i laboral de les persones amb discapacitat psíquica.

Des de la Fundació, li vam demanar a la Paeria que tingués en compte la importància que els concursos públics de l’Administració contemplin clàusules socials que afavoreixin la inclusió de les persones i col·lectius amb discapacitats. A més, també vam fer un repàs de les relacions contractuals que mantenim amb el consistori lleidatà.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: