Visita del PPC al centre Casa Nostra de Sudanell

Visita del PPC al centre Casa Nostra de Sudanell

La diputada i secretària general adjunta del PP de Catalunya, María José Cuevas, va visitar el passat 11 d’abril el centre Casa Nostra que la Fundació Aspros té a Sudanell. Allà, es va comprometre a vetllar perquè el Govern de l’Estat compleixi l’ordre que deroga el copagament en el sector de la dependència.

Cuevas, acompanyada per la presidenta del PP a Lleida i diputada provincial, Dolors López, la diputada al Parlament de Catalunya, Marisa Xandri, i el portaveu del PP a la Paeria de Lleida, Joan Vilella, va poder conèixer en persona les activitats i el treball que desenvolupa la Fundació Aspros al centre de Sudanell.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: