Anna Farrús, la primera ‘runner’ del Club Aspros Runners, que guanya una cursa de muntanya

Anna Farrús, la primera ‘runner’ del Club Aspros Runners, que guanya una cursa de muntanya

L’Anna Farrús s’ha convertit en la primera ‘runner’ del Club Aspros Runners que ha guanyat una cursa. Va quedar primera en la Pujada a Montalegre, que es va celebrar el passat diumenge 3 d’abril. La cursa de muntanya, de 12 quilòmetres i 650 metres de desnivell, va començar i acabar a Sant Llorenç de Montgai, passant per camins de muntanya de la Noguera.

Des de la Fundació Aspros, estem molt orgullosos que una de les nostres ‘runners’ hagi guanyat aquesta cursa. Ens agrada que a través de l’esport es fomenti la participació, l’esperit de superació i la salut. Anima’t i suma-t’hi al Club Aspros Runners. Si vols més informació, envia’ns un correu. Paral·lelament a la Pujada de Montalegre, l’organització Pedala va organitzar el mateix dia la VII edició del Trail del Montroig, una cursa llarga pels més atrevits de 24 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell.

L’Anna Farrús  també va participar amb la Iolanda Delgado i amb la Mònica Jordan el passat diumenge 24 d’abril a la I Marxa Popular del Baix Sió, una activitat no competitiva organitzada pels ajuntaments de Montgai, Penelles, Bellmunt d’Urgell i la Sentiu de Sió. La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat i respon als objectius de promoure la pràctica saludable de l’esport i afavorir el coneixement i respecte de l’entorn. Les runners van recórrer 23 quilòmetres, el recorregut anomenat del Sisó, el més llarg de la cursa. Felicitats #asprosrunners!

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: