Aramark, Empresa Amiga de Fundació Aspros

Aramark, Empresa Amiga de Fundació Aspros

La firma de càtering Aramark s’ha convertit en la primera Empresa Amiga de Fundació Aspros després de signar el conveni de col·laboració amb l’entitat. Es tracta d’una relació en la qual l’empresa es compromet solidàriament amb la fundació, a fomentar la igualtat d’oportunitats i la responsabilitat social i es vincula a la seva causa.

La Fundació ha engegat la campanya “Fes-te empresa amiga d’Aspros” amb l’objectiu de sensibilitzar el teixit empresarial per al foment de la responsabilitat social empresarial. ARAMARK, amb seu a Philadelphia, és present a 4 continents i 22 països i té més de 255.000 empleats a tot el món.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: