Les entitats socials, contra l’assignació del 0,7% de l’IRPF

Les entitats socials, contra l’assignació del 0,7% de l’IRPF

La Taula del Tercer Sector Social va anunciar el passat 24 de maig un recurs contra la publicació al BOE de la convocatòria que atorgarà el 0,7% de l’IRPF només a les entitats que tinguin un àmbit d’actuació estatal. Les entitats socials calculen que la mesura deixaria sense ajuda unes 60 entitats catalanes que l’any passat van percebre 12,8 milions. Per això, va organitzar una manifestació el passat 29 de maig.

Des de la Fundació Aspros, recordem que, segons les xifres de la Taula del Tercer Sector, Catalunya va aportar l’any passat 57,6 milions d’euros per a finalitats socials a través de la casella de l’IRPF. El president de la Taula, Oriol Illa, va assegurar que és una incògnita la continuïtat dels programes afectats i va demanar un repartiment territorial més equitatiu de les subvencions.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: