No ens canviïs el nom, ajuda’ns a canviar la realitat

No ens canviïs el nom, ajuda’ns a canviar la realitat

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (Cocarmi) reivindica el concepte persones amb discapacitat arran de l’ús, cada cop més habitual per part d’administracions, entitats i particulars, del terme ‘persones amb diversitat funcional’ per referir-se a les persones amb discapacitat.

Per això, sota el lema No ens canviïs el nom, ajuda’ns a canviar la realitat, el comitè fa una crida pública a la reflexió sobre la terminologia. Des de la Fundació Aspros, considerem que els serveis integrals i l’atenció personalitzada milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de les seves famílies.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: