Contractació pública socialment responsable

Contractació pública socialment responsable

La Diputació de Lleida va acollir el passat dijous 2 de juny la jornada “Contractació pública socialment responsable”, en la qual es va abordar aquest aspecte des de diversos àmbits. Després de la presentació, l’advocat Simeó Miquel va explicar el posicionament jurídic que s’ha de tenir des del sector de la discapacitat.

L’acte va servir per presentar la Guia per a la Contractació Inclusiva. El Víctor Bayarri del Clúster Créixer i l’Assumpta Fortuny, de la Federació Allem, van destacar els punts bàsics.

Des de la Fundació Aspros, ens va semblar molt interessant la ponència sobre les bones pràctiques en matèria de contractació administrativa socialment responsable, que van fer l’Aureli Ruiz, Tinent d’alcalde de Serveis Centrals i Hisenda de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i el Carles Anson, Coordinador de la Unitat de Responsabilitat social corporativa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: