Activitats en el medi natural

Activitats en el medi natural

Des de la Fundació Aspros vam participar el 2 de juny en una jornada d’activitats en el medi natural, organitzada pels alumnes de Conducció d’Activitats físico-esportives al medi natural de l’Escola de Capacitació Agrària (ECA) del Pirineu. També ens van acompanyar membre del Taller Claror.

A la jornada, hi van estar presents 8 participants del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) Casa Nostra i 8 més del Centre Empresseguera. Al matí, van superar un jardí sensorial amb elements de la naturalesa i activitats relacionades amb els cavalls. A la tarda, van fer una menjadora per ocells amb material reciclat i una sessió de zumba.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: