L’ adob de les persones discapacitades

L’ adob de les persones discapacitades

Diverses iniciatives d’horts urbans a edificis municipals de Barcelona estan servint per replantejar-se quins són les veritables persones discapacitades. En un reportatge publicat per La Vanguardia el 9 de juny, es fa un repàs de les experiències terapèutiques dels horts urbans.

Des de 2009, Parcs i Jardins ha subscrit un conveni amb l’Institut Municipal de Persones Discapacitades per a la cessió de parcel·les. Davant de la limitació de l’oferta de terrenys a Barcelona, s’han creat horts als terrats.

A la Fundació Aspros, on disposem d’un servei de Parcs i Jardins, creiem que aquests projectes són molt positius per constatar que el millor adob del món és la integració de les persones discapacitades.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: