Créixer socialment

Créixer socialment

Les 35 federacions de les entitats socials de base a Catalunya es van reunir entre el 14 i el 17 de juny en el 5è congrés del Tercer Sector Social. Sota el lema ‘Créixer socialment’, durant quatre dies es van debatre els reptes i propostes de futur.

Durant les conferències, col·loquis i debats, on van intervenir 182 ponents, es van exposar conceptes per assolir un camí de futur per les entitats del tercer sector. El president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, va comentar que és necessari “un model propi que compti amb el concert de l’Administració pública reconegut i aprovat que evitaria riscos, com deixar l’atenció a les persones en mans del mercantilisme financer que prioritza el benefici econòmic”.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: