Baròmetre del tercer sector

Baròmetre del tercer sector

L’esperança de vida de les persones discapacitades ha augmentat en els darrers anys. Per aquest motiu, les entitats necessiten que la Generalitat ofereixi més recursos, donant suport als domicilis per reduir les llistes d’espera per accedir a una residència.

Les retallades de l’Administració han fet que un 19% de les entitats del tercer sector hagin tancat l’any 2015 amb pèrdues. Així ho mostra el Baròmetre del tercer sector, que atribueix als voluntaris la tasca de substituir els recursos que s’han perdut. Tot i aquest escenari, el director de la Taula de les Entitats del Tercer Sector, Antoni Codina, confia en què el canvi del model de finançament, basat en el sistema dels concerts, pot donar una mica d’aire a aquestes entitats.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: