117 persones a la trobada ocupacional

117 persones a la trobada ocupacional

El passat dijous 7 juliol 2015 a les instal·lacions del Complex casa Nostra és va celebrar una Trobada Ocupacional  on van participar un  total del 117 persones procendents de diferents centres. Van participar 65 persones procedents dels mateixos centres  de la Fundació Aspros, com Ciutat Campus, Sorigué, Empressegeura, la Coma i els anfitrions  STO Casa Nostra. Per altra part també varen assistir altres centres de la provincia de Lleida com Acudam, Apromi, L’Estel, Ilersis i Sant Joan de Deu, amb un total de 52 participants.

La Jornada estava relacioanda amb reptes a superar relacioants amb l’equilibri, encara que degut a l’epoca de l’any, també és van incorporar activitats que donguéssin l’opció de referescar-se amb aigua.

La matinal va acabar amb un dinar al bosquet i una petita sessió de ball.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: