Mata Gestión Aseguradora, Empresa Amiga de Fundació Aspros

Mata Gestión Aseguradora, Empresa Amiga de Fundació Aspros

La corredoria d’assegurances Mata Gestión Aseguradora es suma al valor social fent-se Empresa Amiga de Fundació Aspros signant el conveni de col·laboració. Es una relació solidària amb la fundació, fomentant la igualtat d’oportunitats i la responsabilitat social i es vincula a la seva causa.

La Corredoria d’Assegurances Mata Gestión Aseguradora en la seva  vocació social ofereix a residents, familiars i treballadors d’Aspros uns avantatges exclusius tan en servei com en assesorament, aquesta aportació a la comunitat d’Aspros la fa un clar exemple de Responsabilitat Social Corporativa.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: