La III cursa ‘Nosaltres també podem’, diumenge 23 d’octubre

La III cursa ‘Nosaltres també podem’, diumenge 23 d’octubre

Les persones que resideixen a les llars-residències de la Fundació Aspros han organitzat pel pròxim 23 d’octubre la tecera edició de la cursa “Nosaltres també podem”, que tindrà lloc durant tot el matí de diumenge a les Basses d’Alpicat.

Com a novetat, enguany hi haurà tres modalitat de curses: 5 i 10 km, indicada pels més valents i que té la consideració de cursa atlètica, infantils (on els més petits poden participar en la cursa o en jocs alternatius) i la caminada, en la qual es barrejarà el component esportiu i de lleure.

L’atleta olímpic Jackson Quiñónez serà l’encarregat de donar el tret de sortida a una jornada esportiva i lúdica. La cursa tindrà lloc durant tot el matí i s’han previst recorreguts per a totes les edats. Després de l’èxit de l’anterior edició, els usuaris de les llars Apros s’han engrescat a repetir aquesta experiència guiats per professionals que voluntàriament els acompanyen per fer realitat aquest projecte:
“NOSALTRES TAMBÉ PODEM”.

Els organitzadors han volgut que es converteixi en una diada lúdica. Per això, han preparat una festa on hi haurà zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments, una masterclass de Zumba i moltes més sorpreses. La cursa serà possible per la implicació i la col·laboració de 25 residents i un centenar de voluntaris.

Per inscriure’s, cal fer-ho a la web:

Cursa 5 km: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=863
Cursa 10 km: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=877
Caminada: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=865
Infantils: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=865

Comparteix aquest article

Comentaris (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: