Gairebé 600 persones en la III cursa Nosaltres també podem

Gairebé 600 persones en la III cursa Nosaltres també podem

La III edició de la cursa Nosaltres també podem, celebrada el passat 23 d’octubre a les Basses d’Alpicat i organitzada pels usuaris de les llars d’Aspros, ha estat tot un èxit de participació. Amb gairebé 600 persones, l’espai es va omplir d’activitat amb totes les propostes que s’oferien: caminada de 5 kilòmetres, curses infantils i la novetat d’enguany: una cursa de 10 kilòmetres, en la que es van imposar Francisco Javier Cebrián i Elisa Lladós.

La cursa ha sigut possible gràcies a la feina voluntària dels usuaris de la Fundació Aspros, que han fet realitat una nova edició d’una diada esportiva i lúdica. L’atleta olímpic Jackson Quiñónez va ser l’encarregat de donar el tret de sortida de la jornada.

La III cursa Nosaltres també podem va proposar un matí d’activitat física i diversió amb un caire familiar, on es podien gaudir de zones d’animació, classes d’escalfament i estiraments, una masterclass de zumba i altres sorpreses…

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: