Conveni de la Fundació Aspros i ”la Caixa” per impulsar la sala de psicoestimulació del centre La Coma de Sidamon

Conveni de la Fundació Aspros i ”la Caixa” per impulsar la sala de psicoestimulació del centre La Coma de Sidamon

La Fundació Aspros ha signat un conveni amb ”la Caixa” per crear una sala de psicoestimulació al seu centre la Coma de Sidamon (Pla d’Urgell). A l’acte de la signatura, celebrat el passat 3 de novembre a Lleida, van assistir els directors executius de la Fundació Aspros, Enric Herrera i Anna Campos i el director d’Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremí Camí. Gràcies a l’ajut de 10.000 €, La Coma disposarà d’un nou espai per a l’estimulació cognitiva, que se sumaran als dos ja existents a la residència Empresseguera de Sudanell. La psicoestimulació cognitiva permet la rehabilitació i el manteniment de les capacitats intel·lectuals mitjançant la presentació de diversos estímuls.

El centre La Coma a Sudanell és el primer equipament a Catalunya i a l’Estat espanyol especialitzat en el tractament psicoterapèutic de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel•lectual. Actualment són més de 500 les famílies ateses en àrees d’acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d’inserció i formació professional. Els serveis de la fundació aporten una millora de qualitat de vida tant a les persones ateses com a les seves familias.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: