Assemblea de ALLEM

Assemblea de ALLEM

La Federación ALLEM, agrupació lleidatana d’entitats de suport a persones amb discapacitat, de la qual formem part a la Fundació Aspros, va celebrar la seva assemblea anual el passat 7 d’abril a La Llotja de Lleida.

Les 17 entitats representants, que atenen a més de 2.250 usuaris amb discapacitat, van debatre sobre la incidència de la nova llei catalana en el model de contractació pública dels serveis socials. A més, també es va analitzar l’evolució dels serveis socials i la necessitat de millorar el seu finançament.

Per fer-ho possible, es va proposar la creació de noves places i la flexibilització dels serveis. Respecte als Centres Especials de Treball (CET), es va demanar l’eliminació  dels topalls, la millora del finançament i l’increment de la contractació pública. Així mateix, es va presentar el servei Respir, realitzat conjuntament amb la Diputació de Lleida.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: