Inaugurem dues noves llars urbanes al centre de Lleida

Inaugurem dues noves llars urbanes al centre de Lleida

El passat 4 de maig, a la Fundació Aspros vam inaugurar dues noves lors urbanes a la ciutat de Lleida: al carrer Alcalde Sol n. 6, amb una superfície total de 300 m2. Un dels pisos, la Llar Vallverdú, té capacitat per a 12 persones i l’altre, la Llar Cerqueda, per a 4 persones. L’obertura d’aquestes dues llars coincideix amb el tancament de la llar ubicada al Carrer del Nord, i forma part del projecte Llars Lleida de la nostra Fundació.

Les noves llars s’han batejat amb el nom “Llars Vallverdú-Cerqueda”, en homenatge a l’escriptor Josep Vallverdú, que sempre ha estat molt vinculat a l’entitat i la Fundació Cerqueda, que ha donat suport econòmic al projecte.

Les nostres Llars Urbanes van ser creades el 1982. Amb les dues llars actuals, ja són un total de 10 Llars-Residència ubicades a diferents barris de la ciutat de Lleida, on hi viuen un total de 106 persones.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: