L’esdeveniment tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre i s’hi preveu la participació d’unes 2.500 persones

L’esdeveniment tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre i s’hi preveu la participació d’unes 2.500 persones

Els Jocs Special Olympics 2018 tindran lloc del 4 al 7 d’octubre de 2018 als municipis de La Seu d’Urgell i Andorra la Vella, com així es va decidir en la reunió de treball que ahir es va celebrar a la capital de l’Alt Urgell. D’aquesta manera, la competició esportiva es repartirà entre les dues ciutats seu dels Jocs on s’estima l’arribada d’unes 2.500 persones, entre esportistes -tant catalans com d’altres comunitats autònomes i de països estrangers- familiars, voluntariat i societat civil.

Aquests Jocs representen l’esdeveniment esportiu més important per a persones amb discapacitat intel·lectual i, més enllà de la competició, esdevenen un espai de convivència, d’activitats socials i de lleure que resulten essencials per aconseguir una major visibilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual. Al mateix temps, amb l’organització dels Jocs Special Olympics es pretén tenir una major inclusió a la societat i una millor qualitat de vida del col·lectiu i de les seves famílies.

A la reunió hi ha estat presents Albert Batalla, l’alcalde de La Seu d’Urgell; Marc Pons, cònsol menor d’Andorra La Vella; Anna Vives, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell; Àlex Terés, president de Special Olympics Andorra; Enric Blesa, director nacional Special Olympics España; Sergi Grimau, president Special Olympics Catalunya; Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL i Francesc Martínez de Foix, vicepresident de Special Olympics Catalunya.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: