Tecnosolucions i Ofisfera signen un conveni de col·laboració per ampliar la gamma de serveis de Gestió Documental

Tecnosolucions i Ofisfera signen un conveni de col·laboració per ampliar la gamma de serveis de Gestió Documental

  • Les dues entitats identifiquen els serveis de gestió documental de la Fundació Aspros i de la Fundació Tallers.
  • Amb l’acord, es converteixen en el centre de referència a Catalunya gestionat per persones afectades per un trastorn mental

Les dues entitats estableixen una aliança estratègica per ampliar els serveis de gestió documental a realitzar a empreses i organismes oficials i per generar oportunitats laborals per persones amb problemes de salut mental de Ponent i del Barcelonès.

Ocupen un total de 25 persones afectades per una malaltia mental.

El conveni permetrà oferir millor servei de cara a la imminent arribada del nou reglament general de Protecció de Dades (RGPD www.agpd.es), que entrarà en vigor el 2018

La contractació dels serveis permet a les empreses complir la llei LISMI, (empreses de més de 50 treballadors han de tenir un 2% de persones amb discapacitat)

Tecnosolucions i Ofisfera, els serveis de gestió documental de la Fundació Aspros i de la Fundació Tallers, respectivament, han signat un conveni de col·laboració per ampliar aquesta gamma de serveis. Gràcies a l’acord, es convertiran en el centre de referència a Catalunya gestionat per persones afectades per una malaltia mental en l’àmbit de la gestió documental. La iniciativa afavorirà l’ocupació de 25 persones amb trastorn mental (14 d’Ofisfera i 11 de la Fundació Aspros). L’aliança estratègica de les dues entitats permetrà ampliar els serveis de gestió documental a realitzar a empreses i organismes oficials i generarà oportunitats laborals per persones amb problemes de salut mental de Ponent i del Barcelonès.
Entre els serveis que s’oferiran, es troben: la destrucció documental certificada, la digitalització, la gestió de dades, la custòdia d’arxius i l’assessorament en protecció de dades, compartint la tecnologia i les infraestructures d’ambdues entitats, creant així un servei més complet i donant resposta a les diferents necessitats dels seus clients.

 

També permet donar cobertura a tot el territori català i ampliar-la en l’àmbit estatal a través d’aliances estratègiques amb altres empreses de tecnologia i gestió de dades.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: