Let’s MOVE for a better world

Let’s MOVE for a better world

Ahir al matí el Gimnàs Ekke va fer la donació de les 6 bicicletes de Spinning que es van aconseguir amb el repte de “Moves for a better world technogym”. El Gimnàs ekke va quedar 3r de tota Espanya en quan a moves aconseguits. Des de la Fundació Aspros el nostre agraïment a tots els socis que van col·laborar activament amb el repte, així com els treballadors de les oficines i dels serveis de STO que van assistir en varies sessions matinals.

També cal destacar que un dia van participar de forma molt activa persones ateses al serveis de STO Casa Nostra i Entrevies. Gràcies a aquesta aportació, podrem facilitar que persones ateses als serveis d’Aspros, tinguin més opcions de fer activitat física.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: