Perquè tinc dret! la inclusió a la comunitat

Perquè tinc dret! la inclusió a la comunitat

Xerrada Espai Famílies

“Perquè tinc dret! La inclusió a la comunitat. Com ajudar al meu fill o familiar a fer valdré els seus drets?”

L’objectiu d’aquesta xerrada és conèixer els drets que estan relacionats amb la inclusió a la comunitat. Pensar en com la família pot ajudar als seu fill o familiar a promoure la seva inclusió a la comunitat , i a com reivindicar en el cas que no es respectin els seus drets

Així, doncs, repassarem els drets que estan relacionats amb la inclusió a la comunitat com són el dret a la participació a la vida política, a la salut, a la vida independent, al treball i l’accés a la cultura, esport i lleure. A partir d’anàlisis de situacions quotidianes acompanyarem a les famílies a reflexionar de com es pot ajudar al fill o familiar a promoure i reivindicar aquests drets tenint en compte les situacions particulars.

  • Ponents: Emili Grande i Dolors Torrents, Membres de l’equip de formadors de l’observatori de Drets de Dincat.
  • Data: 25 d’Octubre de 2017
  • Horari: 18 a 20 hores
  • Lloc: Centre Ocupacional Ciutat Campus – Passatge Agustí Durán i Sanpere, 7

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: