Entrevista a Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany

Entrevista a Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany

”La nostra filosofia és humanitzar els processos de producció”

Vinculat al territori, cercant la qualitat i la humanització en els processos d’elaboració, el Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ens parla de la col·laboració que fa amb el Centre Especial de Treball (CET) que a la Fundació Aspros tenim a Sudanell. Recentment, a Servilògic hem ampliat el nostre catàleg de serveis, etiquetant i emmagatzemant un nou producte d’Alemany: els agredolços amb mel de taronger i amb mel de castanyer.

  • Per què va decidir començar a treballar amb la Fundació Aspros?

És fruit d’una reflexió. Com a empresa, vam prendre la decisió estratègica de què preferim treballar amb persones abans que amb màquines. A banda, la nostra necessitat de mantenir-nos sempre vinculats al territori ha fet que ens decidíssim a col·laborar amb els Centres Especials de Treball de 4 entitats lleidatanes, entre elles la Fundació Aspros. Sentim que hem de tornar a la societat part del que ens ha donat.

  • Quan es va iniciar la col·laboració i que es fa a Sudanell?

La nostra filosofia és humanitzar els nostres processos de producció. Per això algunes gammes de l’etiquetatge de la nostra mel es fa a la Fundació Aspros. La nostra relació es va iniciar l’any 2013 completar. A més, generem un gran nombre de llocs de treball i donem oportunitats laborals a un col·lectiu que té més d’un 50% d’atur. Es tracta de creure en els nostres valors.

  • Recentment s’han ampliat les tasques amb un nou producte…

Sí. Són els agredolços amb mel de taronger i amb mel de castanyer. Hem acordat que s’etiquetin al CET de Sudanell. A part, gràcies al servei Servilògic podem emmagatzemar-los a les instal·lacions d’Aspros, que després ens els distribueix. Per nosaltres, és una tasca important perquè ens permet centrar-nos encara més en l’elaboració i la venda. A més, la iniciativa de la Fundació Aspros demostra un compromís amb el territori i amb les empreses de proximitat que intentem aportar un valor afegit als nostres productes.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: