“CORREOS REPARTE SONRISAS” a LLEIDA

“CORREOS REPARTE SONRISAS” a LLEIDA

Ahir a la tarda va tenir lloc a Lleida la festa número divuit  del programa  “CORREOS REPARTE SONRISAS” organitzat per Pallassos Sense Fronteres i Correus  del total de 20 que està previst celebrar en tot  Espanya durant  el  2017. L’activitat va ser ahir les 19:00 hores al Teatre de l’ Escorxador – Espai 2

Els beneficiaris  de la Fundació Aspros podran gaudir  de l’ espectacle Lo Didi ,Lo Biel,Txancleta i Puffy  a càrrec dels artistes Jordi Baiget , Biel Morell, Gadi Romero y Nando Prunera.   Al finalitzar l’acte es repartiran obsequis entre els assistents.

Aquest programa es realitza gracies al patrocini de Correos i enguany es celebra la  dinovena edició. Té com a finalitat contribuir a la millora de la  qualitat de vida de diferents col·lectius en situació d’especial dificultat ,com son la infància hospitalitzada, persones amb discapacitat , nens que viuen amb les seves mares en penitenciaries i menors en centres d’ acollida i d’ immigració entre altres. L’objectiu es proporcionar suport emocional mitjançant els beneficis del riure i del bon humor.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: