C.B. Força Lleida i la Fundació Aspros renoven conveni de col·laboració

C.B. Força Lleida i la Fundació Aspros renoven conveni de col·laboració

Aquesta temporada el C.B. Força Lleida i la Fundació Aspros han renovat el seu conveni de col·laboració respecte l’equip de bàsquet.

Aquesta temporada 2017-2018 hem tingut un increment de 4 jugadors/es.  L’equip està composat per 8 homes , 7 dones i una entrenadora, i continuen entrenant al pavelló dels Camps Elisis els dijous de 19-20h. En aquest primer més han jugat el Torneig Ciutat de Lleida amb dos equips , el primer partit de la Lliga territorial de l’Acell contra l’equip de Salvador Seguí, i van fer la presentació de l’equip durant la mitja part del partit de LEB Or del Força Lleida.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: