Estones multisensorials inclusives

Estones multisensorials inclusives

El dia 21 de novembre la Fundació Aspros va iniciar un nou projecte anomenat  Estones Muntisensorial Inclusives. Aquest projecte pretén que les persones ateses a la Fundació d’Aspros dinamitzin sessions d’estimulació sensorial a Escoles Bressol.  La temporalització seria un cop al més durant un matí. Aquest projecte s’ha iniciat a l’Escola Bressol Municipal Albarés, fent una sessió dedicada als camins sensorials, i més concretament a l’estimulació tàctil de la zona plantar. Els participants per part de la Fundació Aspros  van estar 6 atesos del STO Casa Nostra amb una monitora d’atenció directa, mentre que de l’Escola Bressol  d’Albarés van participar 50 infants de P2.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


%d bloggers like this: